• Novinky

            • Začiatok šk. roka 2022/2023

            • Vážení rodičia, milí žiaci.

              Nový školský rok neúprosne klope na bránu našej školy. S radosťou mu otvárame dvere aj v tej našej. Po slnečných prázdninových dňoch je tu opäť čas učenia, nových zážitkov a pekných chvíľ strávených v škole. Prajeme všetkým žiakom aj ich  učiteľom úspešný školský rok 2022/2023, aby sme na jeho konci mohli s radosťou hodnotiť to, čo sme za 10 mesiacov spolu dokázali. Želáme vám veľa dobrých známok, pochvál a veľa radosti zo školskej práce.

              Slávnostné zahájenie nového školského roka sa bude konať v pondelok 5. septembra 2022 o 8:00 hod. na ihrisku školy. V prípade nepriaznivého počasia v telocvični. Prosíme rodičov, aby nezabudli vypísať na Edupage tlačivo o BEZPRÍZNAKOVOSTI.

              Žiaci 1. ročníka a 5. ročníka pôjdu do tried.

              V priestoroch školskej jedálne sa budú vydávať stravné lístky od 7:30-11:30 hod. V tomto čase môžete aj dodatočne prihlásiť svoje dieťa na obedy.

              TEŠÍME SA NA VÁS A ŽELÁME VÁM VEĽA ÚSPECHOV V NOVOM ŠKOLSKOM ROKU.

               

              ŠKD- OZNAM RODIČOM

              Vážení rodičia,

              zápis detí do ŠKD bude 05.09.2022 od 8,00-10.00 hod. v 3. pavilóne na prízemí v 2. roč.

              Prihlášku a potrebné tlačivo je možné si stiahnuť zo stránky školy v sekcii ŠKD a priniesť už vypísané (urýchlime tým vybavovanie)

              Prevádzka ŠKD bude od 11,00 -16:30 v čase školského vyučovania.

              Poplatok za ŠKD je 15 € na mesiac a platiť sa bude prevodom na účet. Žiaci 1. ročníka dostanú svoje nemenné číslo pri zápise.

              Po predložení potvrdenia o hmotnej núdzi (na mestskom úrade) môže zriaďovateľ znížiť resp. odpustiť platenie poplatku za ŠKD.